Приготування равликів – секрети французької кухні

М’ясо равлика – це низькокалорійне м’ясо з високим вмістом білка. З кожним днем все актуальнішим стає питання про правильне харчування і люди все більше уваги приділяють дієті і здоровому харчуванню.

Наші умови розведення та утримання равликів ми прагнемо зробити комфортними для равликів і строгими з точки зору правильних стандартів і норм, кінцевою метою яких є наявність завжди свіжих і здорових для харчування продуктів з високою якістю. Наша ферма розводить равликів, які дуже схожі на садових равликів.

Ікра равлика має дуже мало жирів і великий вміст вітамінів: А – підвищує імунітет і зміцнює судини, С – поліпшує зір і зміцнює судини; Е – нормалізує обмін речовин, омолоджує клітини і сприяє зниженню ваги, Д – зміцнює опорно-руховий апарат, B – нормалізує обмін речовин і зміцнює імунітет.

Склад ікри равликів благотворно впливає на кровоносну, харчову, статеву і ендокринну системи організму людини. Сприяє виведенню важких металів і радіонуклідів з організму. Вживання ікри допомагає організму боротися з патогенним холестерином. Фахівці рекомендують ікру равликів при ожирінні і лікуванні порушень ліпідного обміну.