Ікра равликів – корисний і смачний делікатес

Процес видобутку ікри равликів досить трудомісткий, але така праця винагороджується отриманням чудового і вкрай корисного делікатесу.

Ікра равликів має схожий смак з риб’ячою осетровою ікрою, а також схожий склад біологічних речовин. Сирі яйця равлика – це ікра равликів біло-матового кольору і форму гладких кульок, що відрізняються високою крихкістю, з розміром трохи більше лососевих ікринок і має лісові нотки в смаку.

Вживаючи ікру равликів, ви відчуєте лісову дощову свіжість, грибів, листя, що віднесе вас до лісових осінніх ароматів. Спробувавши ікру равликів, один раз, вам неодмінно захочеться насолодитися нею ще і ще раз.

Французькі ресторани традиційно подають ікру равликів з трюфелями, темним хлібом і листям шавлії. Термін зберігання ікри равликів становить близько трьох місяців при температурі +2 – + 10 ° С.